Hem tancat el web!!

Durant un temps hem hagut de tancar el web i el correu. Estem treballant en una web nova. Us anirem informant.

dilluns, 24 de setembre del 2007

Un petit homenatge..


Estava remenant les fotos que tinc de diables per anar penjant al bloc i he vist una que si m'ho permeteu em pendre la llibertat de penjar.

Us presento a la meva avia.
Just fa un any va veure per primera vegada a la seva vida un correfoc i amb ell, al seu net fent "el cabra" tot vestit de vermell, amb faldilla i la cara pintada. No cal dir que li va encantar, però no us sabria dir qui era més feliç si ella de veure'm o jo de que m'estigues veient.
Malauradament, diuen que tot té un final... és llei de vida... i com tota flama ella també s'ha apagat. Deixeu-me però, que presumeixi d'avia ni que sigui per últim cop.
Descansa en pau.

ELS DIABLES TAMBÉ ANEM DE FESTA






Bones totes, totes bones!!

Que passa diables, l'altre dia remenant pel nostre "super" local, em vaig trobar tirades pel terra les fotos de la expo del 25e aniversari. Em van fer un xic de peneta i vaig decidir escanejar-les abans no es fagin malbé del tot i perdem certes fotos que no tenen preu.

Això si, aniré escanejant i penjant "with the mucha calma" pq no tinc massa temps i pq el meu super ordenata quan li rota s'apaga i em deixa més tirat que la Renfe.