Hem tancat el web!!

Durant un temps hem hagut de tancar el web i el correu. Estem treballant en una web nova. Us anirem informant.

dilluns, 9 d’agost del 2010


Correfoc de la Festa Major dels
.
Diables de Sants


Enguany la Colla de Diables de Sants celebra el seu 30è aniversari. Trenta anys compartint la passió pel foc, per la festa i per l’engrescadora música dels tabals. Trenta anys fent arribar el nostre petit granet de cultura popular catalana arreu on hem escampat pólvora i música.

Per aquest motiu, volem compartir amb tots vosaltres la nostra joia i alegria, i ho volem fer de la millor manera que sabem; amb un nou i espectacular correfoc. Aquest any doncs, per celebrar aquesta fita hem organitzat un correfoc diferent, que busca la màxima complicitat entre els diables, les bèsties infernals i els valents participants que volen viure i sentir de ben a prop les emocions i sensacions que es generen entre foc i tabals.

Per tenir èxit en la nostra agosarada iniciativa necessitem el màxim nombre de participants (ben preparats per ballar i saltar sota el foc). Amb aquesta idea hem variat tant el recorregut com el dia del correfoc, iniciant-se dissabte 28 d’agost a les 21:30h a Carretera de Sants amb Riego i acabant amb un Castell de focs a l’Espanya Industrial.

La Colla de Diables de Sants necessita el vostre ajut per assolir amb èxit aquest nou repte que amb tantes ganes i il·lusions hem engegat. Us volem demanar que us feu ressò de la nostra crida i la feu vostra un any més. Us demanem que arrossegueu a amics, cosins/es, pares, fills/es... Us demanem que no conteniu les ganes de ballar a ritme de tabal i de saltar sota el foc de les nostres maces. Us demanem que vingueu preparats per saltar a les places amb nosaltres. Us demanemque ens ajudeu a cremar Sants amb els nostres dracs i diables.
.
Us demanem molt, perquè nosaltres ho donarem tot!

Fem del Correfoc del trentè aniversari un èxit que es pugui repetir any rere any!




Dissabte 28 d’agost a les 21:30 hores

Carretera de Sants amb C/ Riego


Encaputxa’t i participa...

si t’hi atreveixes!



Normes per a un Correfoc segur

  1. Portar roba de cotó, preferiblement vella, amb mànigues i pantalons llargs.
  2. Portar un barret amb ales que cobreixi tot el cap i tapar-se el clatell amb un mocador de cotó.
  3. Portar el calçat adequat que subjecti be el peu (esportiu, de muntanya, etc.)
  4. No demanar aigua als veïns, ni aquests tirar aigua als participants ni als espectadors del correfoc per la perillositat que representa.
  5. Obeir les indicacions dels serveis d’ordre públic i de sanitat.
  6. Queda prohibit utilitzar o portar productes pirotècnics particulars.
  7. Adoptar una actitud correcte amb els diables i no obstaculitzar el pas ni fer-los caure.
  8. Els nens petits haurien d'anar acompanyats d'un adult responsable.
  9. Protegir els vidres de les finestres, portes i aparadors amb cartrons gruixuts o fustes.

Recorda

  • Els tabalers aniran al capdavant del Correfoc per obrir el camí als diables i bèsties.
  • A les places i llocs marcats en el recorregut, es girarà en el sentit contrari a les agulles del rellotge mentre soni la música des de l’equip de so.
  • No t’has de quedar en un lloc fix esperant els diables i les bèsties, comença i acaba tot el recorregut dansant i gaudint amb ells.