Hem tancat el web!!

Durant un temps hem hagut de tancar el web i el correu. Estem treballant en una web nova. Us anirem informant.

divendres, 3 d’agost del 2007

Diables de Sants i Bocs amb la diversitat

Com tots sabeu, ahir va tenir lloc una nova col·laboració (i que duri!!) entre Bocs i Diables de Sants.

Sincerament, no tenia molta idea de que anàvem a fer. Tot apuntava a un correfoc estandar però va resultar que havien preparat un petit espectacle (de l'estil dels que acostumàvem a fer per Sant Joan. Bé, l'últim no conta) a una escola enfilada a la muntanya (menys mal que alguns vam poder apropar-nos en cotxe, jejeje). La gent que van voler dels nostres "serveis" eren d'un esplai o agrupament (no em va queda clar) que acollien una caravana per la pau amb diferent gent d’Itàlia i França que estaven passant uns dies a l'escola. Pel que vaig entendre aquesta caravana va parant per diferents llocs i van recollint gent.

No érem molta gent. Els tabalers que havien de venir van fallar i a més vam patir 3 baixes forçoses d’última hora per part dels Bocs. L’espectacle alternava actuacions de grallers i nostres, així que el Dani i el Chema van haver de treballar doble. Vam deixar capes al grup de la caravana i anaven sortint amb nosaltres. La actuació es completava amb enceses del ceptrot i rodes del nostre estil (estirant-se a terra, etc...).. Al final vam fer una roda amb el ceptrot i amb francesos.

Una vegada vam acabar (després de la traca) el grup dels francesos van fer una representació teatral amb mim (molt interessant) que ens va obligar a esperar a que acabés per treure els cotxes.

Bé, tot molt bé. Llàstima dels tabalers. Si no hi son els correfocs son sosos.

Un petonàs a tots.

Pinxo

1 comentari:

liliana ha dit...

Ole, oleeeeeee, ja tenim el primer redactor d'experiències correfoguístiques!!!!!!!
PLAS, PLAS, PLAS PEL PINXO!

Per cert, per qui no s'hagi fixat, a sota de tot de la pàgina està el video del 25è, mireu!!!!!

Petons.